Wie zijn wij

Kiwanis logoDe Kiwanisclub "Lummen Quadrivio" werd opgestart in september 2005, als verderzetting van de toenmalige Kiwanis-Juniorclub Tessenderlo Teshwandra.

De werking van "Lummen Quadrivio" wordt verzekerd door verschillende commissies die ieder instaan voor een ander deel van onze werking. Door het organiseren van verschillende activiteiten hopen wij geld samen te kunnen brengen, zodat we er goede doelen van sociale en humanitaire aard mee kunnen steunen.

Van waar de naam Quadrivio?

"Quadrivio" verwijst naar het alom bekende verkeersknooppunt (het Klaverblad) uit Lummen en betekent viersprong.
Deze naam is voor Lummen heel herkenbaar en kleurt de club met een warm zuiders flegma.

De club telt vandaag 22 leden:

• Tim Clockaerts
  • Romina Cosco
  • Bart Das
  • Koen Dumon (Voorzitter)
  • Nathalie Geebelen
  • Bernard Ghaye
  • Isabel Gysemans
  • Dirk Herremans (Penningmeester)
  • Nico Heylen
  • Steven Jacobs
  • Bart Knaeps (Secretaris)
  • Jacques Linssen
  • Madya Loyens
  • Steven Rennies
  • Eric Roten
  • Stijn Strauven
  • Donja Vandebroek
  • Katrien Vanderhallen
  • Frank Vanermen
  • Kristien Verbeeck
  • Luk Verbeeck
  • Kim Vlayen

Wil je lid worden?

Onze Peterclubs

Kiwanis Tessenderlo Alchemia en Kiwanis Beringen De Beerring, beide behorende tot de divisie Limburg-Kempen, zijn onze twee peterclubs.

De officiële gegevens van onze club:

• EF-code club: 17256
  • Naam club: LUMMEN QUADRIVIO