De Sint komt op zondag 21 november 2021 terug naar Lummen

KLEURWEDSTRIJD:

Doe mee aan de kleurwedstrijd en steek deze kleurplaat voor 17 november 2021
in de brievenbus van de Sint bij de kiosk op het Gemeenteplein in Lummen en maak kans op een mooi geschenk van de Sint.

PROGRAMMA:

Op zondag 21 november 2021 verwelkomen we samen met de Gemeente Lummen en Kiwanis Quadrivio Lummen, de Sint op het Gemeenteplein van Lummen.
Tussen 13 uur en 17 uur kunnen de Lummense kinderen komen knutselen, genieten van lekkernijen, zich laten schminken in de Pieten grimestand en plezier maken op de springkastelen.

Een ontmoeting met de Sint met een klein cadeautje voor elk kind kan natuurlijk ook niet ontbreken!
Iedereen is uiteraard ook van harte welkomvoor een drankje op het terras VAN SINTERKLAAS.

• 12u30: aanvang animatie
  • 13u00: Aankomst van de Sint op het Gemeenteplein.
  • 13u15: Start bezoek en fotomoment bij de Sint (alle kinderen krijgen een klein geschenkje van de Sint)
  • 16u00: Bekendmaking van de winnaars kleurwedstrijd

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we jullie om jullie in te schrijven via deze link: klik hier om in te schrijven

We kijken alvast naar jullie komst!